Køb en fladskærm med tilskud

Det er ikke kun mobilen, som kan købes med tilskud - nu er det også fladskærmens tur. Boxer er klar med tilskud til indkøb af tv, og der er tusindlapper at spare.

Det har længe været muligt at få tilskud til indkøb af ny mobil, hvis man bandt sig til et seks måneders abonnement.

Nu er det så fladskærmens tur, efter Boxer sammen med blandt andre Fona og Elgiganten har valgt at give tilskud. Det betyder, at du får en fladskærm med et 12 måneders abonnent på en række udvalgte digitale tv-kanaler.

- Det er en test for at se, om det vil fungere at bundle fladskærme og tv-pakker. Det håber vi, det gør, siger Steen Ulf Jensen, administrerende direktør for Boxer, til pcworld.dk.

Han peger på, at mange netop nu overvejer at skifte gamle billedrørsfjernsyn ud eller den ældre fladskærm, som ikke er udstyret med en moderne MPEG4-tuner.

Det skyldes, at det analoge tv-signal slukker den 1. november, og det kun er muligt at fange de nye digitale tv-signaler via antenne, hvis fjernsynet er forberedt til det. Ellers kræver det en boks, som skal tilkobles skærmen.

Ny fladskærm: 2.500 kroner...plus det løse
I øjeblikket er der flere forskellige fladskærme til salg med tilskud, og det er eksempelvis muligt at få en 32 tommer Sony-fladskærm til 2.500 kroner i Fona. Modellen hedder KDL32V4500, og ifølge Fona kan der spares 2.000 kroner. Ved at tage et pristjek på nettet er besparelsen i forhold til de billigste onlinebutikker 1.500 kroner.

Selv om der umiddelbart er kontant gevinst ved at købe en fladskærm med tilskud, bliver fladskærmsindkøbet noget dyrere i det lange løb. Tilskuddet betyder nemlig, at forbrugeren er bundet til Boxer i 12 måneder, og der skal betales for et månedligt abonnement på en tv-pakke, eksempelvis Boxer Mix til 179 kroner om måneden. Dertil kommer to gange et halvårligt kortgebyr på 389 kroner.

Hvis vi hiver lommeregneren frem og lægge tallene sammen, giver det totalt set for fladskærmen og en god håndfuld digitale tv-kanaler i et år: 5.426 kroner.

Ikke kun i Fona og Elgiganten

Der er ikke besluttet, hvor længe det vil være muligt at score en fladskærm sammen med et Boxer-abonnement.

- Vi har ikke lagt os fast på, hvor lang tid vi vil fortsætte med at give tilskud. Hvis folk strømmer til, bliver vi ved, siger Steen Ulf Jensen.

Desuden vil han ikke udelukke, at Boxer-tilskud på fladskærme breder sig til andre butikker end blot Fona og Elgiganten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere