Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Tech

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 21. januar 2005.


Philips giver fuld kontrol
Denne fjernbetjening fra Philips giver brugeren fuld kontrol over fjernbetjente apparater samtidig med, at den gør alle andre fjernbetjeninger overflødige. Den har nemlig praktisk indlæring af infrarødt lys fra husets andre fjernbetjeninger blot ved at pege på dem. LCD-skærmen med praktisk baggrundsbelysning gør det let at håndtere den selv i mørke og piltasterne forenkler navigationen.
www.philips.dk

Både kamera og mobil
Det er legende let at tage billeder med den nye x500. En lækker lille mobil fra Panasonic til brugeren, der kun ønsker ikke at tage stillbilleder, men også levende billeder! Med teknikken til motion JPEG-filer kan brugeren optage og afspille levende billeder på mobilen. Dertil passer den ekstra store skærm perfekt til både at fremvise billeder og spille på. Der er mulighed for at hente flere Java-spil ned end de to, der allerede følger med.
www.panasonic.dk

Investering i 5 megapixel
Med Canons lille Ixus i5 får brugeren både et lækkert kamera og flot design. Ixus i5 har et 9-punkts AiAF, der bringer motivet i skarp fokus også selvom motivet ikke er lige i midten. Det kan endvidere afspille VGA-film med lyd og har fem optagemuligheder. Billederne kan printes ud med det samme bare tilslut kameraet til en PictBridge-kompatibel printer. Pris 3.499 kroner.
www.canon.dk

Armbåndsur med walkie-talkie
Doro wt87 er, ud over at være en radio og et ur, også et smart kommunikationsmiddel til den aktive bruger. Det kan f.eks. være nyttigt når familien er på skiferie. Aftales der en bestemt sendekanal, er det bare at trykke på opkaldsknappen, og man er lynhurtigt i kontakt med hinanden. Det har en rækkevidde på tre km, er kompatibelt med 446 MHz walkie-talkier, der er automatisk kanalsøgning, udtag til headset, belyst LCD-diplay og genopladelige lithiumbatterier. Pris 499 kroner.
www.dk.doro.com

Den nye generation fra Olympus
Tredje generations m-digitalkamera fra Olympus, Digital 500, er brugbart i alt slags vejr. Det er et kamera med 5 megapixel, en skærm, som måler 6,4 cm og som i øvrigt anvender Hyper Crystal LCD teknikken, der giver et imponerende billede med 160? synsvinkel. Det har i øvrigt også filmfunktion med lyd, 20 motivprogrammer og understøtter selvfølgelig PictBrigde. Fås i sølv eller mørkeblå.
www.olympus.dk

Stereolyd med headset fra Logitech
Det nye headset fra Logitech er let, enkelt og behageligt at have på. Et smart design giver brugeren mulighed for enten at have det rundt om nakken eller over hovedet alt efter, hvad der nu er smag og behag. Tilslut det til USB-porten, og der er fri mulighed for at snakke over nettet. Pris 549 kroner.
www.logitech.com




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere