2.000 studerende på ferie i Oracle World

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 21. juni 2002.


Oracle trækker 10.000 deltagere til teknisk konference i København.

Sommerferien er næsten i gang på de danske uddannelsesin-
stitutioner. Men for 2.000 studerende bliver den første uge ikke nogen daseferie, når de fra tirsdag og ugen ud deltager på Oracles teknologikonference i Bella Center.
Softwarekoncernen har inviteret de studerende fra videregående danske uddannelser til at deltage i hele konferenceprogrammet og dermed få mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med Oracles produkter.
OracleWorld er en teknologikonference, der finder sted i Asien, Europa og USA i løbet af året.
Det er første gang, København er vært for den europæiske teknologikonference. Tæt ved 10.000 kunder, partnere og andre interesserede har meldt deres ankomst til konferencen, der byder på indhold, som spænder fra rent overblik til ekstremt avancerede teknologi-diskussioner og -certificeringer.
Rygraden
I centrum står Oracle 9i, der er rygraden i koncernens database- og serverteknologi. Det vil også være 9i, der er i centrum, når Oracles stifter, storaktionær og øverste daglige leder Larry Ellison onsdag går på scenen og taler til deltagerne.
En tale der vil blive tæt af iagttagere over hele verden efter softwarekoncernen i denne uge fremlagde et resultat for det seneste kvartal og hele regnskabsår, der var bedre end forventet. Men samtidig var forudsigelserne for Oracles nærmeste fremtid ikke særligt præcise.
- Lige nu er fokus hos kunderne på at få mere ud af, hvad virksomheden allerede har. Hvad enten der er tale om mennesker, IT-systemer eller andre faciliteter. For eksempel kan clustering og integrerede applikations løsninger være med til at skabe et langt bedre afkast fra investeringerne i IT.
Det siger Sergio Giacoletto, Executive Vice President for Oracles aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika. Han er sammen med Oracles danske direktør Peter Perregaard vært for konferencen.

Boks:
Oracle indfriede forventningerne
Redwood Shores: Oracle fik et fjerde kvartal, der indfriede Wall Streets nedjusterede forventninger, men både omsætning og overskud var lavere end i samme periode sidste år.
Nettoindtjeningen blev 656 millioner dollars, svarende til 12 cents pr. aktie, mod 854 millioner dollars og 15 cents pr. aktie sidste år. Omsætningen blev bedre end ventet og landede på 2,77 milliarder dollars i kvartalet, der sluttede 31. maj. Sidste år blev omsætningen 3,3 milliarder dollars i fjerde kvartal.
For hele året blev overskuddet 2,2 milliarder dollars, svarende til 39 cents pr. aktie ud af en omsætning på 9,7 milliarder dollars. I 2001 var overskuddet 2,6 milliarder dollars, 44 cents pr. aktie og omsætningen 11 milliarder.
- Vores forventning er, at selv om USA's økonomi bliver bedre i år, så kommer der ikke skred i teknologisalget i de næste seks måneder, siger økonomidirektør Jeffrey O. Henley om udsigterne for næste år.
IDG/bm

Billedtekst:
Oracles økonomidirektør Jeffrey O. Henley venter ikke, at der kommer skred i teknologisalget de næste seks måneder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere