Dell: 19 timers batteridrift med ny pc-serie

Dell er måske mest kendt for fornuftigt prissatte bærbare med et gennemsnitligt design. Men i den seneste generation er der både helt nye teknologier, løfter om op til 19 timers batterilevetid og farver.

LONDON: Med lanceringen af en hel serie af nye business-bærbare vil Dell for alvor have fat i de mobile kunder. Midlet er løfter om en batterilevetid på hele 19 timer.

Spørger man Dell selv, er de nye bærbare computere resultatet af omkring 3.200 prototyper og mere end 1.000 brugertest.

De massive inputs, Dell har modtaget fra testprogrammet, har resulteret i en række nyskabelser.

De indebærer blandt andet tilstedeværelsen af en fingeraftrykslæser, et chassis af magnesium-legering, webcam og mikrofon samt et baggrundsbelyst tastatur.

Baggrundsbelysningen justerer i øvrigt sig selv, efter hvor meget lys der er i rummet. Og går det dig på, kan du selv justere eller slukke lyset.

Dell hævder samtidig, at standardmodellen E6400 vil have op til 19 timers batterilevetid. Alene med et ni-cellet batteri leverer E6400 næsten 10 timers drift, men med ny teknologi og lidt ekstra tilslutninger hævder Dell at have nået de 19 timer, en påstand vi ser frem til at efterprøve.

Andre nyskabelser involverer en oplader med konstant turbo, som kan nå 80 procent ladning på blot én time. Samtidig er laderen blevet halvt så stor.

I øvrigt betyder en nyskabelse fra Dell, at du kan lade din mobillader blive hjemme: Med Dells nye serie kan du nemlig oplade din mobiltelefon fra Dell Lattitudes USB-port - også selvom computeren er slukket.

Små computere, men ingen billige

Store dele af de fremmødte pressefolk til Dells event havde ventet en annoncering af en lille og prisbillig bærbar. Den er indtil videre udeblevet.

I stedet kunne Dell fremvise de to ultrabærbare E4200 og E4300. De er henholdsvis på
12,1 og 13,3 tommer og vejer ned til under et kilo. E4200 leveres udelukkende med et SSD-drev på op til 128 gigabyte, mens E4300 også fås med traditionel harddiskteknologi.

Dell synes dog, at forretningsmænd er grå nok i forvejen, så de har besluttet sig for at hjælpe dem lidt på vej med en række forskellige farver, som de små bærbare kommer i. Farverne er her blandt andet rød, blå og den tilsyneladende uomgængelige lyserøde.

Maskinerne leveres som udgangspunkt med Microsoft Windows Vista, men muligheden for at downgrade til Windows XP er ifølge Dell tilstede.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere