Avatar billede NaNoTeCs Nybegynder
12. maj 2014 - 16:56 Der er 3 kommentarer

Nyt stereo til min Audi A6 1997 sedan.

Hej. Jeg har for nyligt skiftet radio i bilen til en Pioneer MVH-15OUI. Og nu er det så tid til at jeg skal have skiftet alle højtalerne i min bil da de er begyndt at rasle for meget, selv ved medium lydstyrke.

Jeg skal bruge 4 tweetere og 4 woofere i sidedørene.

Jeg har ingen ide om hvilket mærke højtaler jeg skal købe for at de kan passe i Audien og jeg har ingen ide om forstærkeren i bilen kan klare de nye højtalere som jeg i fremtiden vil købe eller om der faktisk overhovedet er en forstærker i bilen???

Min viden omkring emnet er meget begrænset så forklar venligst enkelt. Jeg er dog opsat på at lære og på at få banket nogle nye højtalere ind i den gamle spand jeg har af en Audi ;)
Avatar billede claes57 Ekspert
12. maj 2014 - 18:55 #1
afmonter evt plastic, så enheder du har nu er synlige.
kør ned til fx thansen, og bed om et nyt sæt - de kan lige måle diameter, og finde nogle, der passer til de gamle huller.
Avatar billede NaNoTeCs Nybegynder
12. maj 2014 - 19:52 #2
Tak!
Avatar billede michael_stim Ekspert
13. maj 2014 - 08:15 #3
Jeg var nok gået ned til en butik der handler med billyd og snakkede med dem der. Det kunne f eks väre carsound: http://www.carsound.dk/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester