Avatar billede Stinne_Vinther Nybegynder
07. november 2013 - 10:44

IMAP og ændring af datafiler. Hvor peger min kalender hen? Deling af denne?

Hej,

Jeg har en udfordring med min Outlook, der for nylig er blevet lavet om til en IMAP konto. Jeg har flyttet alle undermapper til den nye mailkonto, så jeg har al min historik. Nu har jeg så observeret at min kalender er på en anden datafil. Denne har jeg så slettet, men nu kan jeg ikke vælge den nye IMAP som standard datafil... Derudover er alle aftaler i min kalender væk...

Når jeg har fået styr på dette, er det vel ikke noget problem at dele kalender med kollegerne online via office.com. Jeg kan jo bare ikke lige nu, da den peger på en forkert mailkonti. (som ja, jeg har slettet)

Jeg har en Microsoft Outlook 2010.

Hilsen Stinne
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester