Avatar billede Torbruger Nybegynder
22. august 2013 - 23:07

Torbrowser virker IKKE. Wtd?

Jeg har downloadet torbrowser bundle og installeret den. Seneste stable build fra torproject.org
Der følger en Firefox esr 17.0.8 med, vidalia og tor.exe
Gemmer den på en harddisk. Udpakker og den sletter HVER gang torbrowser.exe filen. Så jeg starter firefox op, der åbenbart ER den nye torbrowser. Modificeret.

Jeg prøver mig så frem med alverdens guider og manualer, for at få adgang til .onion sites. Men intet absolut intet virker, og jeg kan ikke finde ud af hvad der er galt.
Jeg kører pitty og sætter det korrekt op, jeg prøver vidalia med forskellige opsætninger, jeg prøver torbutton i chrome, prøver openvpn, sætter det korrekt op og kan se at min ip ændrer sig til en russisk i openvpn. Vidalia connecter og lyser grønt MEN jeg får ikke en anden ip men kører med min normale, til gengæld er hastigheden meget lav 200kb. Har ændret på forskellige porte, prøvet at bruge bridges osv i vidalia.

Så det korte af det lange er at jeg på ingen måde kan komme på tor sites, med mindre jeg bruger onion.to der ikke er helt anonymt. Jeg har fiflet med at slå windows firewall til og fra, hjælper ikke.
Forresten vidalia virker kun i Tor firefox hvis jeg sætter privoxy til. Jeg må ærligt indrømme jeg ikke har den ringeste ide om præcis hvorfor eller hvad der sker.

Jeg bruger windows 7, uden firewall, comx udbyder i øvrigt.

Tor Firefox resetter med det samme hvis vidalia ikke kører, loader langsomt men resetter også efter et par sekunder selvom det kører, men loader en del http sites(meget begrænset) hvis privoxy kører. Openvpn kunne jeg få op at køre via GUI, men INTET vil connecte tip onion sites.
I openvpn.orgs side står der at tor IKKE er enabled. Så der må være et eller andet ifm Tor der mangler eller ikke er sat korrekt op.

Jeg tænker måske mangler jeg en eller anden opsætning feks i Firefox eller i vidalia, eller også så har min ISP begrænset en eller anden adgang til onion sites uden at jeg er klar over det.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Intempus

iOS developer

Vive - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Erfaren datamanager med registerkompetencer

Metro Service A/S

Risk & Cyber Security Expert

Octocube Games ApS

Online Programmer