Avatar billede Onlinebazar Nybegynder
12. august 2013 - 04:23

Det bedste laptop til udviklere?

Vil starte med at skrive; Vis du skriver alt andet unødvendigt som ikke omhandler denne indlæg, vil jeg skrive en klage vedr. brugeren til eksperten, og få personen udelukket fra dette forum. Da jeg hellere ikke tror at Eksperten hellere ikke længere er interesseret i disse mærkelige ensomme mærkelige typer.

Stavefejl kan forekomme endda mange gange:-)

Jeg vil gerne købe en bærbar  men har et par spørgsmål, jeg har gennem årene haft store problemer med mine bærbare fordi jeg ikke har valgt de rigtige da jeg ikke har meget forstand på hardware, og altid er blevet vildledt af butiksmedarbejdere, nu er mit spørgsmål, og krav til bærbaren:

Jeg arbejder som Software udvikler, og kører programmerne på samme tid, samt vil have  10-15 store projekter på bærbaren konstant.

-Visual Studio 2013 Ultimate
-Adobe Master Collection C6 pakken(Photoshop, indesign osv osv)
-Video Redigeringsprogram FinalCut Pro
-Microsoft Sql Server 2012 Enterprise‎
-Xamp php Local server
Samt de normale programmer som telefonen kræver Itunes osv, og 2-3 spil.

De bærbar jeg haft er enten brændt ned eller gået ned i ydeevne og er blevet sindsyg langsom,  den skal bare kunne trække alle de programmer  i mindst 3 år uden at blive varm og miste ydeevne, den skal køre stabilt.

Jeg krydser mellem de programmer konstant så jeg har alle sammen åben på engang.

hvilke bærbare ville i anbefale? send gerne flere modeller. Pris har ingen betydning


God dag
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester