Avatar billede Slettet bruger
07. juli 2013 - 17:45

Python partner(e) i KBH-omegn?

Hej,

Jeg leder efter andre Python-interesserede i Københavnsområdet, som kunne tænke sig at sætte sig sammen et par gange om måneden (evt. en gang om ugen?) og kode sammen, udveksle erfaringer, osv.

Typisk har jeg, som alle andre, benyttet mig af forums online til at få afklaret spørgsmål, og til at blive bedre, men kunne egentlig godt tænke mig, at sidde et par stykker sammen og nørde med det hele, så man kollektivt kan hæve niveauet ved at hjælpe hinanden og motivere hinanden.

Personligt er jeg interesseret i netværkssikkerhed, og mit Python-niveau er ikke specielt højt, men tænker at det til afveksling kunne være sjovt at sidde et par stykker sammen indimellem.

Hvis der er andre, der er interesseret i dette, så skriv på denne tråd (eller send en e-mail), så kan vi snakke videre om, hvordan vi rent praktisk kan få det til at hænge sammen.


Alt godt herfra.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester