Avatar billede Slettet bruger
12. marts 2013 - 13:18

Mathtype og word arbejder ikke sammen

Hej alle
Mit microsoft word 2007 kan ikke samarbejde med mathtype.
Hver gang jeg prøver at åbne et mathtype dokument i word skriver den "There was a problem sending your equation preferences for this document to Mathtype. This equation will use mathtyps's 'New equation' prferences" i et vindue, og "Objektet er oprettet i Equation. Dette program er ikke installeret på computeren. For at unne redigerer objektet skal du først installere et program, som kan åbne objektet".
Jeg har prøvet mange gange at geninstallere både den nye Mathtype 6.8 version og 6.0, men intet nyt sker. Mathtype har virket tidligere uden problemer, men der må være opstået en fejl da det nu ikke virker. Microsoft office har jeg også geninstalleret flere gange. Selve Words Equation editor 3.0 virker helt fint.

Mit spørgsmål er så, hvor kan man finde dette Equation program der kan åbne Mathtype programmet eller løse problemet?

Håber i kan hjælpe!
Emil
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester