Avatar billede BOSCHONEMANN Nybegynder
17. januar 2013 - 05:01

Grafiker søges til vores unikke Digital platform

Vi søger en eller flere grafiker (Evt. som i start er under uddannelse, sideløbende eller praktikant) som ikke blot er fantastiske til at udføre grafiske løsninger til mindste detalje, men også kan indgå og deltage i den super kreative, og tætte dialog/ sparring med resten af holdet, således at vi alle arbejder for en fælles sag og mål med fokus på hver sine kompetencer, - sammen skal vi ud fra hvert vores fagområde få alle ender til at mødes på en spændende måder.

Vi er i fase, hvor vi nu sammen med vores programmør skal have defineret de grafiske elementer på vores platform og derved også udviklet hele den fremtidige visuelle brugerflade.

Vi er ikke som de andre standard udbyder af digitalt indhold - vi besidder udviklinger/patenter og unikke koncept som skal drive os frem, både i Danmark samt udlandet som en innovativ frontløber inden for digital musik, film, e-bøger, sportsbegivenheder m.m. - blandt andet ved hjælp af vores multi Cross platform der kan mikse digitalt indhold, tilbyde og afvikle flere typer som ikke tidligere har været muligt, deri også et væld af forbrugervenlige løsninger, samt patenteret software der blandt andet giver rettighedshavere mulighed for at i mødekomme forbrugerens ønske om uendeligt gratis indhold.

Du skal besidde en kreativ styrke, men også en viden og sans for at udvikle en "lækker" visuel oplevelse som er suveræn brugervenlig.

Vi er flere yderst seriøse personer bag holdet med års erfaring og ledende stillinger i den nationale og internationale underholdnings branche, derudover har vi både indgået aftaler og er i tæt positiv samarbejde med underholdningsbranchen i Danmark samt udlandet, blandt andet labels, Ifpi, Koda, Gramex, rettighedsalliancen for at nævne nogle få.

Vi er som udgangs punkt på grund af den måde selskabet blive opbygget på, af størst interesse i at drift sammen med dem som vi anser som vigtige nøgle personer, og som derved også blive en fast del af holdet på kort sigt i form af ejerskab, således at en direkte fastansættelse først vil være aktuelt ved lanceringen som vi har budgetteret med til medio 2013, evt. lidt før.

Vi forventer da også at dette op til lancering, blot kan køres sammen faldende med dine andre virke, således at du i start forløb kan se dette som sideløbende med dit nuværende job, eller evt. hvis du er under uddannelse.

Vi er selvfølelige åbne over for dialog, såfremt du ser/ønsker andre løsninger, og du har de kvaliteter vi søger!

Vi har base i Nordjylland (syd for Ålborg), hvor vi også har mulighed for at tilbyde dig kontor hos os, der er dog planer om i den kommende fremtid at oprette et udviklings kontor på sjælland i forbindelse med lancering 2013, derfor vil det også være muligt at kunne arbejde herfra.

Internettet tillader dog også at du udfører dette hvorfra du ønsker!

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig og skal jeg gerne give dig mere info.

De bedste hilsner

Bo Schønemann

BS@Youbii.dk

Tel 28 14 69 20
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester