Avatar billede KHHP Juniormester
09. december 2012 - 11:01 Der er 1 kommentar og
1 løsning

WDS - spring domæne over

Hej
Jeg sidder og hygger mig lidt med Windows Deployment Services(WDS) og har fået tilføjet en god stak installations-images, men jeg vil godt have muligheden for at installere 64-bit windows 7 uden at den bliver tilføjet til domænet. Dette er den eneste maskine der skal køre med denne undtagelse, da det er min computer til at spille spil på, og den ønsker jeg ikke skal tilføjes til Active Directory. Jeg ved at jeg kan deaktivere tilføjelse til domæne for hele serveren, men da jeg netop ønsker at alle maskiner, med undtagelse af denne ene pc, skal tilføjes så vil jeg helst ikke gøre dette.
FIndes der en mulighed for at jeg enten med Unattended install answer file eller andet kan ekskludere denne ene pc fra at blive tilføjet.
Jeg kører Windows Server 2008 Service Pack 2 x86
Avatar billede Slettet bruger
21. december 2012 - 00:55 #1
Avatar billede KHHP Juniormester
08. januar 2013 - 20:24 #2
Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester