Avatar billede pathna90 Nybegynder
06. december 2012 - 12:01 Der er 1 løsning

sort skærm

Hej alle

Da jeg skulle tænde min stationære pc forleden dag, lød det som om der var noget der sprang i min skærm (ved ikke om det er tilfældet), og nu viser den sort skærm hver gang jeg tænder den.

Dog kommer der et billede en gang imellem, men det er mest i opstarten, få gange har jeg fået et billede af skrivebordet, men ellers er skærmen bare sort. Tror ikke der er noget galt med selve computeren, men før jeg går ud og investere i en ny skærm, vil jeg lige spørge jer om hjælp.
Jeg har ikke nogen ekstra skærm, så har ikke kunne teste om det er computeren eller skærmen der er død. Ligeså kan jeg ikke slutte min skærm eller stationære til min bærbare, da den ikke har de rigtige stik.

Håber virkeligt at i kan hjælpe, da jeg bruger min stationære hver dag, og derfor ikke kan nøjes med min bærbare, ikke i længde i hvert fald.
Jeg ved lidt om computere, men er ikke inde i alle avancerede begreber, så derfor må i meget gerne forklarer det, sådan så jeg forhåbentlig ved hvad i snakker om.

På forhånd tak for hjælpen
Avatar billede Slettet bruger
06. december 2012 - 22:41 #1
du må vel have en ven du kan låne en skærm af ?
du er nødt til at teste om det bare er skærmen der er futtet af, derfor: sæt en anden til, inden du gør yderligere.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 10:28 PDFEngine Af barth i Andet software
I går 22:40 Butte indhold i celler Af lurup i Excel
I går 15:24 Power Query Af djsimonsen i Excel
I går 14:43 Hvis ikke på liste, tilføj værdier til liste Af TheLibrarian i Excel
I går 11:33 Windows 11 Af ranni i Windows