Avatar billede jvase Nybegynder
08. maj 2012 - 11:14

Problemer med at tilknytte klient til hjemmegruppe

Jeg har 3 stationære computere med Windows 7 Home Premium. I netværks- og delingscenter står de alle 3 til 'Hjemmenetværk'.

Inden jeg begynder at oprette hjemmegruppen, står der 'Klar til at oprette' på alle 3 pc'ere.

Når jeg på den første pc opretter hjemmegruppen, får jeg en kode-tekst, som skal indtastes, når jeg tilslutter de andre 2 til hjemmegruppen. Samtidig bliver teksten 'Klar til at oprette' ændret til 'Klar til at tilslutte' på de 2 andre pc'ere, så det beviser jo, at de har forbindelse med hinanden.

MEN og nu kommer problemet, jeg kan ikke tilslutte de 2 andre til den nyoprettede hjemmegruppe, selvom jeg omhyggeligt indtaster den kode, som er blevet oplyst ifm. oprettelse af hjemmegruppen på den første pc.

Jeg har googlet problemet, og Microsoft anbefaler flere ting, som jeg har prøvet uden held.. Er der nogle, der har en god idé til, hvad jeg kan gøre??

Problemet er, at jeg skal benytte en printer, der er tilkoblet en af pc'erne ved hjælp af et parallelt printerkabel, og den kan Windows ikke finde, når jeg vil oprettet en netværksprinter. Jeg kan derimod godt tilknytte et drev i stifinder, som er delt på en anden pc, så det er åbenbart nødvendigt at være tilkoblet samme hjemmegruppe for at kunne benytte den nævnte printer?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester