Avatar billede christian-BN Praktikant
02. maj 2012 - 19:50

udfald på forbindelsen

Hej,
Jeg har igennem længere tid døjet med udfald og forsinkelser på netværket. Der er tale om 10/2 mbit fra stofa. Pt. er der forbindelse fra netværksstik til modem, hvor jeg har tilkoblet en airport express for at lave et trådløst netværk. Routeren er placeret i 1.5 meters højde og centralt så der maksimalt er 6-7 meters afstand fra arbejdsplads til routeren.

Her er problemet:
1) Der er ofte forsinkelser på loading af sider. f.eks kan det tage op til 2-3 min. at åbne www.google.dk, andre gange tager det et halvt sekund. Ved forsinkelse mener jeg at fra jeg indtaster  og åbner google.dk, så kan der gå op til de 2-3 min., hvor jeg blot ser en helt blank side, derefter bliver det hele så loadet på ingen tid.
Andre gange opleves det som at siden aldrig bliver færdigloadet. Dvs, at siden bliver loadet, men at adresselinjen viser at der fortsat loades noget (kan dog ikke se hvad).

2) Der er decideret udfald af internettet/signal som varer alt imellem 5 sek. til 2 min.

Her er hvad jeg har prøvet:
1) Jeg har haft forskellige computere til at tilkoble sig netværket. Alle med samme resultat.
2) Jeg har haft tilkoblet computeren til det trådløse netværk og direkte til modemmet. Her har jeg dog kun oplevet "forsinkelserne", og ikke decideret udfald men har også kun været tilkoblet direkte i nogle få timer.
3) Jeg har haft kontakt til stofa over flere omgange, og nulstilt modemmet som de altid beder om, og nu har de så bedt mig om at købe en ny router for at se om det er den der er problemet..

Er der nogle som har et forslag?

Jeg har lavet 3 screenshots fra min computer, 1 hvor signalet er godt/standard, og 2 hvor der er udfald

Forbindelse http://i46.tinypic.com/m76t8w.png

Udfald http://i50.tinypic.com/2ezofp5.png

Udfald http://i47.tinypic.com/2iid2co.png
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester