Avatar billede dannthor Nybegynder
19. april 2012 - 11:05

Super programmør/projektleder søges

Vi er et lille team i København der i de sidste 8 måneder har arbejdet på et socialt site.
Konceptet er vores egent og har fået god respons hos flere test personer. Efter lang udarbejdelse er vi nået frem til en original og rentabel ide, som vi brænder for og arbejder på at lancere.

Vi har færdiggjort det overordnede design, hjemmesidestrukturen og selve konceptet.
Vi arbejder i øjeblikket blandt andet på en webfilm, som vil blive brugt til branding af sitet og som info film om dette nye unikke produkt.

Vi har haft kontakt til et utal af leverandører og har indgået et samarbejde, med en dygtig leverandør til den tekniske del af websitet.  Det vil tage cirka 4 måneder at gennemføre programmeringsdelen, og budgettet til programmeringen er estimeret til lidt over 200K.

Vores team består af:
En Designer
En Projektleder
En Advokat
Udenlandsk samarbejdspartner (programmering)

Det vi nu står og mangler er en super entusiast til den tekniske del - en der har flare, interesse og rigtig godt styr på programmering af sociale sider. Du skal kunne sparre med os og vores samarbejds partnere, og i sidste ende være ansvarlig for projektets tekniske del.

Arbejdet kan være lønnet eller andel i projektet, alt efter ønske og kvalifikationer.

Hvis dette er noget der har interesse, kan du sende mig en mail på dann@censure.dk, så jeg kan fortælle mere detaljeret om projektet, og sende dig vores materiale og en præsentation om hjemmesiden.

Vær OBS på at intet materiale bliver udleveret uden en fortrolighedskontrakt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester