Avatar billede smal64 Novice
25. februar 2012 - 15:19

Fejl under installation af SQL Server 2008 R2

Hej eksperter

Da min kombination af Visual Studio 2010 og SQL Server 2008 pludselig holdt op med at fungere på min arbejds PC (se evt. særskilt spørgmål om dette), gik jeg igang med at installere SQL Server R2 på min stationære PC hjemme. Vel vidende at det kan være noget af en udfordring at få en sådan installation til at lykkes.

Et stykke henne i installationen gik det så også galt. Jeg fik denne fejlmeddelelse : The following error has occured: An error occured during the installation of assembly "Microsoft SqlServer.Types.resources,fileVersion="2009.100.1600.1",version=!10.0.0.00000000",culture="fr",publickeytoken=89845DCD8080CC91",processorArchitecture="MSIL". Please refer to Help and Support for more information.

Mit håb er, at der er nogle af jer eksperter, der kan komme med en løsning på dette problem, uden at jeg skal formattere min harddisk 4 gange, løbe rundt om huset 8 gange og håbe på, at viden er i øst de næste 10 dage for at få installationen til at lykkes.

Men må indrømme, at jeg endnu engang sidder og bander Microsoft ind i helvede og tænker, hvorfor fanden skal de lave alting så svært for os brugere. Og ved også at for bare at få sin PC kørende på det niveau den havde før man begav sig ud i denne installation, skal man nok lige formattere formattere sin harddisk igen. For korrekt afinstallation af deres programmer er jo heller ikke noget de arbejder særligt meget i.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester