Avatar billede Hydrogeologen Nybegynder
09. januar 2012 - 09:18

Oprette non pivot diagrammer i Access 2010

Hej
Jeg har brug for at lave dynamiske opdaterbare tidsserier. Dvs. hvor diagrammet automatisk bliver opdateret med de nye data som stammer fra fra ODBC datakilden. Som jeg ser det er det en klassisk Excel opgave. Jeg fandt da også ud af hvordan man gjorde dette i netop Excel, men syntes det er ret besværligt, når man skal lave mange diagrammer med mange serier. Da jeg derfor opdagede at man nu kan lave pivot diagrammer i Access 2010, tænkte jeg at man måske også kan lave ikke pivoterede diagrammer. Dvs. hvor data ikke bliver aggregeret tidsligt. Er der nogen som ved om dette er muligt uden at skulle kaste sig ud i decideret kodning, da dette desværre ikke er et værktøj i min værktøjskasse på nuværende tidspunkt.
Hydrogeologen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Dyk ned i databasernes verden på et af vores praksisnære Access-kurser

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester