Avatar billede Slettet bruger
16. december 2011 - 19:27

Western Digital TVLive HUB -> kan ikke forbinde til server???

Hej,

Jeg har netop investeret i en WD TVLive HUB. Den er koblet til min router via netkabel og til tv'et via HDMI kabel. Det fungerer sådan set fint nok. Derudover har jeg en Macbook Pro - jeg kan i Finder godt se WD'en, men den vil ikke oprette forbindelse til den - den bliver ved med at sige, at den ikke kan oprette forbindelse til serveren/serveren ikke er tilgængelig. Hvad er det jeg gør galt? :)

Selve netværksopsætningen på WD'en er indstillet via den automatiske opsætning. Hvis den opsætning ikke var korrekt, ville jeg så være i stand til at se WD'en under Finder? Bare så jeg udelukker det som grunden.

Håber på nogle bud, da jeg er ved at være tom for ideer :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester