Avatar billede kakrso Nybegynder
06. december 2011 - 13:25

VirtualDub opfører sig mærkeligt, eller?

Hej allesammen,

Jeg har en masse hjemmeindspillede VHS'er som jeg har til, at ligge, og for, at beskytte dem, og sørge for, at de ikke går tabt og kvaliteten ikke forringes, har jeg besluttet mig for, at spille dem over på nogle DVD-R skiver. Jeg spillede dem over via min DVD/VHS combo maskine. Efterfølgende, smed jeg hele DVDR'en ind på min disk via DVD Decrypter, hvorefter jeg åbnede Auto Gordian Knot for, at kune lave det til en .avi fil på 900 mb. Hertil gik alt perfekt.

Men så gik jeg ind i Virtual Dub efterfølgende for, at beskære filen for flimmer slutfasen af filen. Efter beskæringen, så ville jeg gemme filen på ny, og valgte selvfølgelig igen følgende mulig "Save as AVI". Det gjorde jeg så. Men så viser det sig, at til trods for, at filen var blevet beskåret, og jeg gemte det som en AVI - igen. Så er filen blevet fra 900 mb størrelse til 36 gb. For mig giver det absolut ingen mening. Kan nogle fortælle om det er mig der er kludret i noget i VirtualDub, eller om det er programmet, som der har besøg af nisser lige for tiden?

På forhånd tak for hjælpen! :o)

VH KAsper
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester