Avatar billede gn_ace Nybegynder
04. december 2011 - 20:44

Omgå sony's censur/begrænsninger via DLNA på TV/Blueray-afspiller via PC

Jeg har netop købt et Sony Bravia KDL40ex721 med indbygget netværk samt en Sony BDPs580 blueray afspiller ligeledes med netværk via sony's DLNA-system. Under specs for blue-ray afspilleren stod at den understøttede MKV-format via firmware-opgradering (via firmware, ikke ved at hente andre DLNA-server programmer) hvilket blev bekræftet af sælger og sonys TLF-support). Det har efterfølgende vist sig ikke at passe og via deres e-mail support bliver jeg blot henvist til en internetside hvor de informerer om at de ikke kan holdes ansvarlig for noget der står på deres hjemmeside eller hvad deres sælgere informerer om...Skal åbenbart være glad for at den i det hele taget kan afspille blue-ray...

Nå, men som en anden egenskab de informerer om, kan man gå på youtube og bl.a. afspille sine playlister hvor jeg har en del HD-musikvideoer liggende. Her fandt jeg så ud af de af en eller anden grund ikke må/kan/vil afspille HD-videoer...suk!...En opdatering har dog ændret dette, men formodentlig pga. copyright-krav må man fortsat ikke se musikvideoer (som jeg godt kan se på PC via en dansk opkobling).

Så mit spørgsmål går på, hvordan kommer jer uden om sony's censur-crap, brudte løfter og selvforskyldte tekniske begrænsninger - med andre ord, hvordan udnytter jeg apparaternes netværk-muligheder så de kommer til at fungere som de trådløse medie-afspillere de blev solgt som...streame på internettet uden restriktioner, få min PC-skærm (skrivebord osv) vist på TV'et osv.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester