Avatar billede marsko Nybegynder
08. november 2011 - 10:55

Overdragelse af ejerskab til Google dokument

Hej alle eksperter

Jeg er lige nu ejer af et regneark i Google Docs, og skal overgive ejerskabet til en anden.

Som koncept skal man trykke på den lille pil ud for det navn, som skal overtage ejerskabet, hvorefter der kommer forskellige valgmuligheder - "Kan redigere", "Kan vise" og "Er ejer.

Men ved nogle af de, der kan redigere dokumentet, får jeg kun mulighederne "Kan redigere" og "Kan vise" og ikke muligheden "Er ejer".

Kan det være noget med opsætningen i Google fra starten af, der gør, at jeg ikke kan overdrage ejerskabet til alle? Jeg ved godt, at ejerskabet kun kan overdrages til en ad gangen, men ejerskabet skal skifte hver måned, så alle skal kunne få det.

Kan de selv have en opsætning på deres egen Google account, som gør, at man ikke kan give dem ejerskab, så de først skal ind og ændre settings på deres egen profil?

Jeg har prøvet at fjerne en af dem fra listen og tilføje hende igen, men det ændrede ikke noget.

Håber I kan hjælpe - og tak :0)

Hilsen
Maria
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester