Avatar billede marcfj Nybegynder
23. august 2011 - 12:23

Konvertere MiniDV til digitalt medie

Hej jeg fandt for nyligt et gammelt MiniDV bånd fra et Sony videokamera som efterhånden er mange år gammelt med noget studietur på, og jeg har ikke længere kameraet.

Så hvad er den nemmeste løsning til at konvertere mit bånd til digitalt medie, eventualt CD eller DVD?

Det skal helst være hurtigt og billigt, og jeg er villig til at tage lidt rundt til en butik hvis det skal være. Har hørt at det koster over 300 kroner i en fotoforretning med over en uges behandlings tid men det kan vel ikke passe for et lille bånd med cirka 1 times optagelser?

Hvis nogle kender en løsning der koster omkring 100 kroner eller mindre ville jeg være lykkelig. Butikker i KBHs området (indre by) ville være nice.

Tak på forhånd :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester