Avatar billede madsrosenlund Nybegynder
30. april 2011 - 18:23 Der er 2 kommentarer

Vil ikke blive indekseret

Kære eksperter,

Jeg har pr. 23. februar haft min hjemmeside http://laankontanter.dk
Hvis jeg søger på links:http://laankontanter.dk har jeg rigtig mange eksterne links. Jeg er dog ikke blevet indekseret endnu, overhovedet. Dog har http://bing.com og Yahoo search fundet mig. Men ikke google.

Kan jeg være blokeret fra indeksering på google?
http://Laankontanter.dk har eksisteret i 2009 og blev derefter lukket. Derefter har jeg købt det. Kan det være negativt i forhold til indekseringen?

Er der nogle eksperter der kan se min kildekode igennem for at se om der her er en årsag til problemet?
- Jeg har tidligere haft en robot.txt fil på min server, dog uden indhold. Der har aldrig stået "disallow" i filen.
Avatar billede Rosenborg Praktikant
30. april 2011 - 21:50 #1
Hej Mads

Jeg har kigget lidt på din kode og har haft siden igennem nogle værktøjer. Ud over at din side kan optimeres en hel del, har jeg desværre ikke fundet grunden hvorfor din side ikke er indekseret.

Google kan havde blokeret den enten med den tidligere ejer eller også nu uden din viden. Dette kan selvfølgelig have noget at gøre med at du eller den sidste ejer overtrådte nogle regler som google har. Nogle gange blokere de hjemmeside i nogle måneder hvor siden så dukker op igen, giv det lige noget tid, og se om det eventuelt ikke bliver bedre.
Avatar billede mikaelch Novice
08. maj 2011 - 04:39 #2
intet problem google er bare længere tid om det , den skal lige godkende links , du vil især mærke første års din side går op ad og ned ad.

find bare flere links til din hjemmeside
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester