Avatar billede pstidsen Novice
12. april 2011 - 19:59 Der er 1 kommentar og
1 løsning

301 omdirigering - eller andet??

Jeg er webadmin på www.kd.dk/hedensted. Der er lige blevet indført TYPO3. Imens det blev indført lavede de - på landskontoret - den gamle hjemmeside om til v1.kd.dk/hedensted (ikke www.!). Den optræder dog stadig i google (http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&hs=mfi&rls=da&channel=suggest&q=kristendemokraterne+hedensted&aq=f&aqi=&aql=&oq=) og det skal den ikke. Har læst at 301 omdirigering er bedst, men hvordan laver jeg sådan en?? Jeg har MEGET begrænsede redigeringsmuligheder til den gamle side. Jeg kan ikke skrive html. Jeg kan skrive tekst og lave noget alá BBcode tags. Fed skrift: |b|fed tekst|b| osv. I det nye system kan jeg godt skrive html. Kan jeg få v1.kd.dk/hedensted (ikke www.!) omdirigeret til www.kd.dk/hedensted ??
Avatar billede pstidsen Novice
12. april 2011 - 20:00 #1
ARG! hader den bug på e.... Håber i forstår.
Avatar billede pstidsen Novice
20. april 2011 - 00:00 #2
Må klare mig med et link. LUKKET (men skriv hvis i får idéer ;D)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester