Avatar billede PBChristensen Juniormester
11. april 2011 - 11:41 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Skjulte filer...?

Hej Ekspertpanel...

Jeg har et problem med mine IOMEGA harddiske! Jeg har i en længere periode haft en IOMEGA Home Media Network (NAS) på 1TB. Jeg har så erhvervet mig en ekstra 2TB IOMEGA Harddisk, som jeg normalt har tilsluttet min NAS.

Da jeg så har skulle flytte større filer til min nye HD, har jeg haft koblet den direkte til min PC, så hastigheden blev en del forbedret. Når jeg så kobler den tilbage på NAS'sen, så er filerne væk???

For at dobbelttjekke, om jeg har lavet en fejl under overførslen, så satte jeg den tilbage til min PC - og så var filerne her igen?!?

Så vidt jeg kan se, så er indstillingerne for tilladelser, at brugeren "ALLE" har alle rettigheder på både NAS'sen og den nye 2TB'er... hvad kan det være der driller?
Avatar billede PBChristensen Juniormester
02. maj 2011 - 21:44 #1
Så fandt jeg endelig en løsning.

Svaret er ganske enkelt, at mine filmapper ikke kan findes via netværket, når de  indeholder danske bogstaver og underlige tegn (æ, ø, å, ')

...at disse tegn så kan bruges på NAS'sen under netværk er et helt andet spørgsmål... ;-)
Avatar billede PBChristensen Juniormester
02. maj 2011 - 21:44 #2
Svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester