Avatar billede neoman Novice
10. april 2011 - 18:13 Der er 1 løsning

UVNC SC

har lige dl'et og installeret den sidste version af UVNC, fordi forbindelsen med min SingleClick server gik i udu (for et stykke tid siden, og ved ikke helt hvorfor).  Når jeg starter vieweren i listening mode, så får jeg forbindelse fra UVNC SC-serveren, men den kommer bare op med:

"Server closed connection
- The server running as application"

Uanset hvad jeg gør, så får jeg den samme besked.

Jeg kører Win XP med viewer-applikationen , og  tilgår vieweren via WAN og ikke LAN fra en XP maskine, hvor jeg kører SIngleClick-server applikationen. Jeg har ZoneAlarm (som måske er blevet opdateret i mellemtiden) men uanset om den kører eller ej på viewer-maskinen, så får jeg den ovenstånde besked. Server-applikationen på view-maskinen kører IKKE, og er ikke installeret som en service.

Jeg har googlet, men uden at kommer frem til noget konstruktivt.
Avatar billede neoman Novice
26. april 2011 - 16:29 #1
Stadig uløst :-(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester