Avatar billede mrandersb Nybegynder
21. januar 2011 - 13:39

Køb af "ny" computer

Jeg overjveje at købe en ny computer. Den skal gerne kunne trække nye spil i højeste grafik (call of duty & starcraft 2), og skal gerne kunne køre nye spil der kommer et stykke ud i fremtiden, evt med mindre opgraderinger når tid er (så mulighed for at opgradere er også noget der er vigtigt, fx. højeste antal ram, osv.).

Jeg overvejer at købe den brugt, da de ellers hurtigt løber op i 10.000 kr uden skærm.

Jeg har fundet følgende på dba.dk som måske er interessante. Nogen der har forstand på det som kan komme med kommentare til om priserne er fair og gode.

http://www.dba.dk/asus-quad-core-i5-280-ghz/id-70873360/

http://www.dba.dk/computer-og-spillekonsoller/stationaere-computere/pc-stoerre-end-2500-mhz/reg-aarhus/?soeg=i7®=jylland&sort=price

http://www.dba.dk/solid-gamer-pc/id-70958925/

http://www.dba.dk/selvbyg-gamer-pc-intel-i5-650/id-71227660/

http://www.dba.dk/selvbyg-gamer-pcdenne-pc/id-71237203/

ps. Hvis nogen har kendskab til andre forslag til køb både nye og brugte til en fornuftig pris vil jeg også meget gerne høre det.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester