Avatar billede thezimzter Nybegynder
05. januar 2011 - 16:56

SMS på Iphone

Hej

Jeg forsøger at finde en måde hvorpå jeg kan copy/paste flere numre ind i en SMS på min iPhone der kører med iOS 4.2 og ikke er jailbroken. Det kunne eks. være numre man har i et excelark eller i en mail. Normalt ville man kunne lave denne manøvre med eks. mailadresse ved at adskille dem med semikolon. Men iPhone-SMS ser ikke ud til at kunne adskille numrene på den måde i en SMS.

Så har du et godt forslag til hvordan jeg kan kopiere mange mobilnumre ind i en SMS? Hvad skal man bruge som adskildelse for at IPhone kan forstå at det er forskellige numre og ikke et enkelt meget langt nummer (med mærkelige tegn eller mellemrum :-))
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester