Avatar billede janmejer Nybegynder
07. december 2010 - 21:38 Der er 1 kommentar

skærmbilledet, sorte kanter

på min bærbare har jeg sat extern monitor til, altså fra ATI HD5650 hdmi-ud til phillips monitor 244E ( fuld HD ). problemet er, at bileldet på monitoren ikke bliver fyldt helt ud til kanten...der mangler de der 15%, bliver bedre med overscan slået til på monitoren, men ikke helt godt nok...har haft problemet før, men kan ikke huske hvad jeg gjorde....
Avatar billede janmejer Nybegynder
07. december 2010 - 22:19 #1
ok ,jeg fandt ud af det...i Catalyst control center, ind under skrivebordsvisninger, HØJREklikke på den aktive skærm. vælge konfigurer og så vælge skaleringsindstillinger....puha ( hvorfor står den altid default til -15% ?)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester