Avatar billede 98karlh Nybegynder
22. november 2010 - 18:57

sgh d600e redde hukommelse

jeg ahr en sgh d600e (samsung mobil tlf) som er kommet en tur i vaskemaskinen, det er min kammerats og han prøvede at tænde den og sætte den til opladeren da den ikke ville, uden at give den rigtig tid til at tørre.
jeg ahr åbnet den op og konstateret at printet er irret godt og grundigt til rundt omkring..
problemet er at jeg gerne ville have nogle billeder mm ud af telefonen der har stor affektionsverdi, jeg er selv udemærket til elektronik men kan ummidbart ikke se noget håb.
er der nogle der har nogle indputs til muligheder for at redde billeder mm (de ligger på den integrerede hukommelse self :P ) det her er en "gå den så går den" sittuation, hvor alle forslag er bedre end hvor jeg står nu =)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester