Avatar billede drfg Nybegynder
28. oktober 2010 - 11:23

Qiucktime kan ikke installeres

Hejsa.

Jeg er ejer af en MacBook som, som standard har Quicktime installeret. Af en eller anden grund har jeg fået det slettet.
Jeg hentede så den nyeste version af programmet fra Apples hjemmeside og ville installere det. Til min store ærgelse viser det sig at det ikke kan lade sig gøre. Efter jeg starter installationen og acceptere betingelserne, viser installationsvinduet Macintosh HD ikonet med en gul trekant, med et udråbstegn inden i. Og hvor der står følgende.

"QuickTime can't be installed on this disk. This version of QuickTime 7 can't be installed on this disk because QuickTime X is already present. Please use Software Update to install the appropriate version of QuickTime for your Mac."

Og det undre mig siden jeg ikke kan finde Quicktime på Macen. Det eneste jeg finder når jeg søger efter programmet er "QuickTime Plugin.plugin".
Teksten foreslår at jeg bruger Software Update, men det virker selvfølgelig ikke da Quicktime slet ikke er på Macen, og derfor finder den ingen opdateringer.

Hvad kan jeg gøre?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester