Avatar billede KHHP Juniormester
25. september 2010 - 19:22 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Windows 2008 R2 manglende drivere

Hej
Jeg har fornyligt valgt at bruge min Fujitsu Siemens ESPRIMO Editon P2500 som netværksserver, men efter installation er der installeret en Standard VGA Graphichs driver til min IGP og der er ikke installeret nogen driver til lyd eller netværkskort. Har prøvet at kigge hos producenten til hardwaren, men var ikke heldig at finde noget. Har også kigget hos Fujitsu, men de har kun drivere til Windows XP 32-bit. Det eneste jeg har haft held til at finde var lydkort driveren. Man kan jo ikke rigtig bruge en maskine som netværksserver, hvis on-board LAN-kortet som skal være det primære kort hvor internetforbindelsen kommer ind og så sendes videre til mine andre PC'er, som så skal logge på med brugernavn og adgangskode. hvis dette ikke virker. Vil helst ikke skifte til Windows 2003 R2, da det er sindsygt langsom når det skal starte op.


Ved godt at den kategori jeg har valgt er til spørgsmål omkring valg af styresystem, men der var ikke noget kategori til Windows 2008 eller 2008 R2, og ville ikke placere den i Windows 2003, da de to systemer fungerer meget forskelligt
Avatar billede johnstigers Seniormester
25. september 2010 - 19:36 #1
Avatar billede KHHP Juniormester
25. september 2010 - 21:30 #2
OK retter det med det samme
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester