Avatar billede WiiCanDoBetter Nybegynder
16. april 2010 - 18:52 Der er 3 kommentarer

Masse e-mail

Hej med jer.

Jeg kører dette forum http://wiisoftmod.dk/forums. Der er ved at være næsten 5000 medlemmer. Jeg har en gang prøvet at sende en mail til dem alle sammen, og fik ret hurtigt en mail fra cliche om at man ikke må sende så mange mails. Jeg må maks sende 100 hver halve time. Mit spørgsmål er så, hvordan dælen får vi noget sat op som kan styre det?

Det er lige meget om det sendes fra domænet eller om det skal sendes fra min server her hjemme.

Hvis der findes et prg. som kan sende mails med indlagte pauser, eller der findes et script som kan gøre det er jeg meget interesseret i at høre fra jer.

Jeg har leget med tanken om at bruge gmail som en smtp server, men mit phpbb forum understøtter ikke TLS/SSL so det står her det skal http://techblissonline.com/gmail-smtp/
Avatar billede kimtheman Novice
17. april 2010 - 00:39 #1
Ved ikke om dette er noget
http://office.microsoft.com/da-dk/outlook/HP030769311030.aspx

Tryk på
"Hvornår og hvordan får du en e-mail fra serveren (afsendelse/modtagelse)"

Og se

"Du kan derefter angive gruppens funktionsmåde, f.eks. tidsintervaller for afsendelse og modtagelse af meddelelser, eller hvordan post behandles, når du arbejder online eller offline i Outlook"
Avatar billede WiiCanDoBetter Nybegynder
17. april 2010 - 09:23 #2
Det var da også en løsning. Det vil jeg da prøve at rode lidt med her i weekenden hvis jeg får tid. Tak for tippet. Andre forslag til hvordan man kan løse dette problem er stadig velkommende.
Avatar billede dunkeren Nybegynder
12. maj 2010 - 20:59 #3
Jeg kan muligvis hjælpe dig.
Mere info her :

http://www.easywebhost.dk/component/option,com_dfcontact/Itemid,54/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester