Avatar billede everclear Praktikant
31. marts 2010 - 14:40

Min sekundære skærm går i sort

Jeg har et irriterende problem, der lige pludselig er opstået ud af den blå luft.

Jeg har et dual screen setup med 2 LCD-monitorer, der begge kører DVI på et GeForce 8800GTX kort under Windows 7 Ultimate. Det har fungeret glimrende indtil nu.

Pludselig er der opstået et problem med, at min sekundære monitor ikke får noget signal ved opstart. Den står bare og "blinker". Det underlige er, at windows sagtens kan finde og identificere skærmen; men jeg skal ind og slå mit dual screen fra - gå ud af mine skærm-indstillinger og ind og prøve at slå den til igen før der kommer noget billede på den sekundære skærm.

Jeg har prøvet at pille det hele fra hinanden og sætte det op igen - med samme resultat. Jeg har fjernet GFX-drivers og prøvet både at bruge Windows egen; men også helt nye nVidia drivere og problemet er der stadig.

Det er opstået fra den ene dag til den anden; så kan det evt. være en Windows opdatering, der har rodet i det?

Er der nogen, der har prøvet noget lignende og har en løsning?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester