Avatar billede Nanahund Nybegynder
30. marts 2010 - 18:29

mellem 80 og 100% cpu.

Jeg fik denne computer i januar. den har virket fint indtil nu. Men på det sidste er min computer (win 7 64bit, 6gb ram, 1gb ATI radeon grafikkort, 750GB plads) begyndt at opføre sig underligt. Når jeg spiller f.eks. world of warcraft går der 30-60 minutter så begynder det at hakke og lyden bliver sådan elektronisk eller lyder som en robotstemme eller noget, det er meget underligt. Så tænkte jeg at det var nok noget med CPUen, at den var for høj, jeg kender det lidt fra min gamle computer. og ganske rigtigt, den lå på omkring de 80-100. men så når jeg går ud og ser det i joblisten daler den hurtigt ned, så jeg har kun 3 sekunder fra jeg lukker WoW eller et andet spil, f.eks empire total war, til at den er normal igen. Men er den først begyndt skal der ikke mange minutters spillen til igen, før at den igen er oppe i det røde felt. PLEASE er der nogen der kan hjælpe her? jeg er ved at blive drevet til vanvid! :/

Venlig hilsen Rasmus.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester