Avatar billede stonejunkie Nybegynder
24. marts 2010 - 09:22 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Bliver videresend registeret i en mails kildekode?

Jeg har to forskellige email adresser for at minimere spam: én sekundær, som er semi-public, som bruges til registering på diverse hjemmesider osv. Og én primær, som kun venner og bekendte.

Mit spørgmsål er derfor hvis jeg sætter min sekundærer email til at videresende mails til min primær konto, vil evt. spam mails kunne "sende" dette tilbage til afsenderen af mailen? Jeg spørger fordi jeg nødigt vil lave en opsætning, som blotter min primærer adresse for en masse spam ved at returnere adressen til spam afsendere.

Håber der er nogen, der kan hjælpe med en afklaring på dette.
Avatar billede Slettet bruger
24. marts 2010 - 12:37 #1
Nej, kun hvis du faktisk sender den tilbage til afsenderen (med din primære i CC) vil spammeren kunne se det. (I så fald kan du evt. benytte BCC som spammeren IKKE vil se)

Men, hvis du bare forwarder en mail til dig selv er det kun dig der får den.
Basta.
Avatar billede stonejunkie Nybegynder
24. marts 2010 - 12:53 #2
Ok. Den måde jeg har tænkt mig at videresende mailsene er at, opsætte det gennem min udbyders administrationssystem så jeg går ikke ud fra at de benytter CC men har en anden måde at videresende mailsene på.

Men mange tak for hjælpen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester