Artikel top billede

(Foto: Photo by Climate KIC on Unsplash)

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Sentia Denmark søger service delivery manager, Herlev

Er du klar til at gå en superspændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovative teknologiske løsninger?

Er du i stand til at yde verdens bedste service og mestrer du disciplinerne omkring klassisk it-drift og kundesupport i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger?

Sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunder. Så har vi stillingen til dig.

Du indgår i et erfarent, dynamisk og dedikeret team af Service Delivery Managers.

Du er støttet af vores dygtige teknikere, projektledere og på salgssiden Salgssupport samt oftest en Account Manager, der er tilknyttet til dine kunder og ansvarlig for salg af nye services, kontraktfornyelser etc.

Du formår at sætte dig i kundens sted samt at levere service og rådgivning på et højt niveau. Endelig har du det godt i en hverdag med mange forskellige opgaver.

Læs hele annoncen her.

Lessor Group søger IT security spe­ci­a­list with process focus, Allerød

We are looking for a dedicated and experienced IT Security Specialist to join our growing IT Security department. As part of our team, you will play a key role in ensuring the organization meets the highest standards of information security and data protection.

Attracting, retaining, and developing talent, and paying the correct salary on time are growing challenges for companies worldwide. To meet these challenges, we create market-leading innovative and intuitive HR, Payroll, and Workforce Management Solutions.

We are looking for a skilled IT Security Specialist to be part of the Security department. It is important to us that you are skilled in developing and implementing processes that add value for the business. We strive to always ensure scalability, continuous improvement, and customer value. As our new IT Security Specialist, you will be part of an exciting and dynamic workplace where teamwork is strong, and ambitions are high.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger BI-udvikler i Di­gi­ta­li­se­ring og It, Århus N

Kom ind i en hverdag, hvor du er med til at gøre en forskel; for kolleger, for patienter og for medarbejdere i Region Midtjylland.

Vi søger dig, der kan knuse problemer og som vil være med til at udvikle og levere dataprodukter af høj kvalitet.

Vi har armene højt over hovedet. Det har vi, fordi vi har høj trivsel, højt til loftet og høje ambitioner.

Det kan du mærke på kontoret sammen med dine 47 kompetente og hjælpsomme kolleger i afdelingen data og dataanvendelse, hvor der er fuld fart på og masser at lære i et udfordrende, spændende og udviklende job indenfor data engineering og business intelligence.

Data og dataanvendelse er en central driver af Region Midtjyllands høje ambitioner på dataområdet.

Vi har et stort og alsidigt datavarehus med høj kompleksitet, og over 70 forskellige kilder. En stor del af vores arbejdsopgaver er at videreudvikle, vedligeholde og drifte eksisterende dataprodukter. Vi arbejder hver dag med forretningskritiske data-produkter.

Læs hele annoncen her.

Magasin søger it-pro­jekt­le­der, København K

PMO´et har som hovedfunktion at sikre overblik og eksekvering af Magasins vigtigste strategiske projekter. Vi er centraliseret i it, da størstedelen af vores projekter er digitalt funderet, og der er behov for at være tæt på udviklingen.

Du vil, som vores nye projektleder, komme med på en spændende rejse, hvor ambitionerne er høje, og hele virksomheden har sit primære fokus rettet mod at skabe den bedste omnichannel oplevelse for vores kunder.

Teamet har en bred kontaktflade på tværs af hele Magasin-organisationen, og arbejder tæt på managementgruppen, som prioriterer, hvilke projekter der igangsættes og hvornår.

Vi er en it-afdeling på cirka 50 medarbejdere, som består både af systemintegratorer, support, operations, projektledere, softwareudviklere og QA.

Vi har en passion for at skabe en god it-arkitektur med bæredygtige integrationer og systemopdateringer, der støtter vores vision om at skabe et inspirerende shoppingunivers for vores 46,5 millioner årlige kunder.

Læs hele annoncen her.

Telmore søger BI Analyst til digital trans­for­ma­tion, København SV

Har du interessen, evnerne og viljen til at optimere vores forretning gennem data og indsigter?

Synes du at data, visualiseringer og struktur er det bedste i verden? Så er det dig vi søger til vores Digital Center of Excellence (DCX) i Telmore.

Vi søger en business intelligence analyst, som kan være med til at bringe fakta og indsigter i spil på tværs af hele organisationen.

Telmore er en ledende spiller i det danske mobilmarked når det kommer til innovative produkter og gode kundeoplevelser.

Vi stræber hele tiden efter at blive bedre, og vores fremskridt afhænger af evnen til at træffe datadrevne beslutninger. Og det er her, din rolle kommer ind i billedet.

DCX er et lille, tværfagligt team bestående af blandt andet product- og user experience managers. Vi bringer vores færdigheder sammen for at levere brugbare og værdiskabende indsigter til forretningen.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger it-me­d­ar­bej­der til support, test og data ma­na­ge­ment, København V

Vil du supportere applikationer i Microsoft 365 og inden for ESDH?

Motiveres du af at sætte dig i brugernes sted og forstå deres dokumenthåndterings-arbejdsgange i for eksempel SharePoint, Teams og F2?

Kan du holde styr på data og gøre data forståelig? Og sidst men ikke mindst bistå med gennemførelse af test af applikationer? Så er det måske dig, vi har brug for hos InfoDok i Banedanmark.

Til Banedanmarks tværgående dokumenthåndteringssektion, infodok, søger vi en erfaren kollega inden for bruger- og applikationssupport, test og data management.

Du skal være med til at sikre en effektiv support, styring og udvikling af sektionens applikationsforvaltning inden for M365 samt ESDH-området.

Infodok er placeret i it-afdelingen med ansvaret for at sikre forvaltning og udbredelse af Banedanmarks administrative dokumenthåndteringssystem F2, SharePoint og dele af M365 blandt andet Teams og Power Platformen.

Læs hele annoncen her.

Aarhus Universitet søger softwa­re­ud­vik­ler ved Centre for Educa­tio­nal De­ve­l­op­ment, Aarhus N

Vil du være med til at forme fremtidens digitale læringsteknologier på Aarhus Universitet?

Vi søger en engageret og dygtig softwareudvikler til Afdeling for Digital Udvikling i Centre for Educational Development (CED), hvor vi arbejder på at skabe de bedst mulige rammer for den digitale læring på Aarhus Universitet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at indgå i et mindre it-udviklingsteam, der i tæt samarbejde med resten af Afdeling for Digital Udvikling understøtter underviserne på Aarhus Universitet i både den tekniske og pædagogiske brug af læringsteknologier (Ed Tech).

Som softwareudvikler i CED er du med til at udvikle integrationer mellem de forskellige læringsteknologier og mindre læringsteknologiske applikationer, der kan integreres i Aarhus Universitets Learning Management System, Brightspace.

Læs hele annoncen her.

ATP søger NewTech con­sul­tant, der kan drive NewTech-af­prøv­nin­ger hos Danmarks største pensions- og ad­mi­ni­stra­tions­hus, Hillerød

Har du lyst til at drive innovative it-projekter og udvikle digitale løsninger? Kan du fremme den digitale forestillingsevne blandt kolleger? Og vil du med på en vild rejse mod målet om at gøre ATP til et førende teknologi- og digitaliseringshus? Så er det dig, vi søger i vores NewTech-afdeling.

I ATP er vi 500 it-, digitaliserings- og dataspecialister i det område, vi kalder digital solutions.

Det er os, der står bag nogle af landets vigtigste systemer, og det er os, der kender systemerne bag ATP allerbedst. Vi tror på, at den eneste måde vi kan påvirke, hvilken vej teknologien tager os, er ved at bruge den. Så det gør vi.

Her kommer du ind i billedet. For vi søger en erfaren newtech consultant til vores newtech-team, som arbejder med at accelerere den teknologiske udvikling i ATP.

Vi ved, hvad vi med teknologi er i stand til, og derfor vil vi skubbe til den digitale forestillingsevne og understøtte den digitale transformation på vores område.

Læs hele annoncen her.

Egmont søger ex­pe­ri­en­ced developer with data ma­na­ge­ment skills, København K

Are you getting bored by the pool and looking to dive into new challenges after summer? Then we offer many exciting opportunities!

We’re looking for a talented Python developer to join our team. You’ll be responsible for expanding our data lake with relevant information, building data products that provide valuable insights, and developing automation solutions to streamline our business processes.

You’ll be working in the data og intelligent-tech team at Egmont, a leading Nordic media group consisting of more than 150 companies and brands which, each in their own way, create stories and experiences that are important to people and society.

All of Egmont is a foundation where part of our profits is used to help children and youth at risk.

Læs hele annoncen her.

KMD søger customer delivery director, Ballerup

Hos KMD udvikler vi digitale løsninger, som bruges og skaber fremskridt for millioner af mennesker verden over.

Disse løsninger danner digitalt grundlag for samfundets vigtigste aktører, fra politiske og juridiske myndigheder og offentlige instanser til finansielle institutioner og private virksomheder. Vores mission er at gøre deres digitale ydelser og adfærd pålidelig, tilgængelig og effektiv.

Vi tror på, at fremtiden er, hvad du selv gør den til. Derfor er en karriere hos KMD en karriere med formål og frihed.

Her er du ikke alene direkte medvirkende til at forbedre livet og hverdagen for en masse mennesker. Du får også motivation, plads og værktøjer til at forme din egen professionelle færd og udvikling.

Som customer delivery director får du det kommercielle ansvar for den samlede forretning fra udbud til leverance i tæt samarbejde med vores technology delivery director.

Du har det overordnede profit/loss ansvar og sikrer at kontraktuelle, ledelses- og forretningsmæssige antagelser og usikkerheder afklares.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu