Avatar billede thedumbone Nybegynder
28. februar 2010 - 15:45

Flex builder problemer. kan ikke debugge ordentligt..

Hej Alle (Har lige flyttet til en anden kategori!)

Jeg har et problem med Adobe Flex Builder.
Jeg har i forbindelse med mit studie lige installeret programmet, men når jeg vil køre noget kode i debugging mode, så launcher programmet ikke Flash player 10 som jeg har installeret (har installeret debugging version), i stedet for launcher den Adobe Flash CS4. Kan ikke finde ud af hvorfor den gør dette og jeg kan ikke ændre det? Før launchede den Flash player 7 (aner ikke hvorfor jeg havde det?) men jeg har slettet det.

Jeg kører Mac OS x 10.5.8 og har prøvet alt muligt for at ændre det. Har prøvet at oprette en ny konto på min computer, men det ændrede ikke problemet.

Nogen der kan nogle smutveje på mac, så jeg kan ændre indstillingerne for hvilket program der skal køres ved debugging eller flash?

Eller nogen der har styr på Flex Builder? :)

Håber i kan hjælpe mig, for skal snarest muligt bruge programmet til mit studie..

Mvh
Mikkel
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester