Avatar billede SubUnity Nybegynder
09. januar 2010 - 15:44

SubUnity søger erfaren billedmedieoversætter

SubUnity I/S er et nystartet firma, der i øjeblikket består af fire aktører, der udvikler et program til oversættelser af film og andre medier. Programmet er så langt fremme, at vi skal begynde at finde ud af, hvordan man i virkelighedens verden arbejder. Undertegnede er selv oversætter, men han savner en sparringspartner, som har et andet ekspertområde end ham selv.

Så du skal have stor erfaring inden for branchen. Det er at foretrække, hvis du har erfaring inden for kvalitetstestning eller nærmere teknisk viden inden for området. Foruden det skal du vide, hvordan branchen er skruet sammen, både fra kundens og oversætterens side.

Vi kan tilbyde dig at være med til at udvikle et af de mest revolutionerende oversættelsesprogrammer i dag. Du vil arbejde tæt samme med alle aktører, og du vil blive taget seriøst. Vi forventer ikke, at du arbejder gratis, men det skal bemærkes, at vi er et nystartet firma med meget lidt kapital. Men du kan være med til at gøre programmet til en succes og vil i sidste ende kunne få meget stort afkast. Om ikke andet, så kan du få en gratis udgave af det færdige program (værdi 5000-10.000 kr.) Hvis vi ser potentiale i dig, så er en fast stilling i firmaet en mulighed, og du vil hermed få en fast månedsløn på mindst 25.000 kr.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Kasper Nielsen, direktør
SubUnity I/S

Mail: kasper@subunity.net
MSN: msn@subunity.net
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester