Avatar billede alex13 Nybegynder
02. januar 2010 - 17:58

Windows 7/xbox 360/Windows media center

Hej eksperter.

Jeg har lige fået købt mig en xbox 360. Men jeg kan ikke få den på internettet fordi jeg bor på et kollegie der kræver at man logger ind via en browser med et brugernavn og password. Xboxen har som standard ikke en browser, men man kan få en vha. windows media center. For eksempel. CME browser... Så langt så godt.. Mit problem her er så, at mit windows media center ikke har det felt der hedder "online media", som man skal vælge for at se installerede plugins i windows media center. Jeg bruger windows 7.
Har en kammerat der har windows vista, hvor der ingen problemer er.

Ved i hvorfor jeg ikke har feltet "online media" i Windows Media center i windows 7, eller har i en anden ide til hvordan jeg kan få min xbox på internettet, så skriv. Håber nogen kan hjælpe mig. Tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester