Avatar billede sfnp Nybegynder
22. december 2009 - 11:36

Færdig tilretning, samt opsætning af Joomla

Min opgave går ud på at have firmaets hjemmeside over på en ny platform og valget er falder på Joomla. Den generalt opsætning af templaten har jeg fået lavede, jeg har dog nogle små problemer med resten. Så jeg leder efter en som muligvis ville kunne gøre hjemmeside templaten færdig.

Link: http://www.hardballzonen.dk/joomla/

Sådan er det at den generalle temple skal være, jeg har dog nogle problemer med menu, hvor der står Løsninger>> mv. Den er ligesom "Over menu" og ved en klik der skal der så komme en under menu frem i det mørker grå flet. Ved at klikke der eller i feltet under det mørker grå, skal indholdet komme ud i indholds området.

Men hvis der er nogen der kan hjælpe men enten fif eller måske gerne vil lave resten af denne side færdig så er I velkommen til at kontakte mig på SP@securedevice.dk og så kan vi snakke om det
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester