Avatar billede johanh Nybegynder
10. december 2009 - 09:47

Opkobling af Set-top box, mm via trådløs ??? til trådløs router

Jeg har forgæves forsøgt at lede efter en tråd lignende denne, uden held.

Jeg har en set top box fra YouSee, men internet hos et andet selskab. For at få koble denne til internettet er jeg derfor nødsaget til at gøre det trådløst. Jeg vil samtidig gerne koble konsoller og lignende kablet til dette og vil egentlig høre om kan få et trådløst accesspunkt, med indbygget switch. Det skal ikke fungere som router og dermed ingen DHCP, men jeg skal være i stand til at oprette en krypteret forbindelse mellem de to punkter.

Så flere genstande jeg ønsker kablet til en netværks "boks", der kan forbindes til min router.

Der er jo som sådan ikke noget trådløst "netværkskort" i en alm. router, der trådløst anmoder om Ip adresse... Men hvad er det for en boks jeg leder efter?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester