Avatar billede whitewine Nybegynder
08. december 2009 - 03:03 Der er 3 kommentarer

de indtastede data i databasen forsvinder !!!

Har stødt på en mærkelig fejl" har brugt access 2007 og visual studio 2008 c#"
har oprettet 5 tabeller i access.

Forøg
Belastning
Apparat
Transducer
Kalibrering

I windows form har opretter jeg forbindelse og trækker data ud af oledb, men efter nogen tid alt de indtastet records forsvinder. hvad tror i jeg gør forkert :-(
på forhånd tak
Avatar billede keysersoze Guru
08. december 2009 - 07:34 #1
er det i produktion de forsvinder - eller når du debugger i visual studio? data forsvinder ikke af sig selv så sker det i produktion køres noget kode der ikke skal eller databasen overskrives - sker det når du debugger er det sikkert fordi databasen efter hver debug-genstart overskrives.
Avatar billede whitewine Nybegynder
08. december 2009 - 09:48 #2
det er svært at sige da jeg er i udviklingsfasen og jeg skal jo debugge næsten hele tiden. jeg har kigget koden igennem og jeg synes ikke jeg overskriver databasen overhovedet. så det der kommer lidt bag på mig :-(
Avatar billede keysersoze Guru
08. december 2009 - 09:58 #3
jo - men som skrevet, hvis du er i udviklings-mode er dét sikkert fejlen, da din database sikkert for hvert build kopieres fra din data-mappe og ned i din debug/release mappe og dermed overskriver den du lige har arbejdet på.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester