Avatar billede gudmund_nielsen Nybegynder
01. december 2009 - 10:58 Der er 1 kommentar

Bitlocker

Jeg har kørt Bitlocker (Windows 7 Ultimate) ind på alle mine drev og bruger en USB nøgle til det. Jeg vil gerne tage en kopi af den USB nøgle, så jeg har en reserve, hvis originalen går i stykker. Jeg har prøvet alt muligt for at gøre det, gået ind i Bitlocker administration og gemt nøglen på en anden USB nøgle, men det virker ikke. Det er kun den oprindelige USB nøgle, der kan bruges. Er der en der kan hjælpe mig med mit problem, så jeg kan få lavet en kopi afstart op nøglen som en ekstra sikkerhed?
Avatar billede Slettet bruger
13. januar 2010 - 09:31 #1
Måske noget du kan bruge her: http://it-experts.dk/blogs/jesperravn/archive/2009/01/03/windows_2D00_7_2D00_og_2D00_bitlocker.aspx
Tænkte lidt på omkring muligheden "Manage Bitlocker", hvor der må være en mulighed for at du kunne gemme din recovery key.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester