Avatar billede Blueeyez Mester
01. november 2009 - 21:53 Der er 1 kommentar og
1 løsning

VPN, Dongle & ISP

Hej her på eksperten.dk

Jeg søger svar på om hvis man får sat en vpn forbindelse op på sin maskine og man kører internet via en usb dongle, vil ISP'en så tælle det man laver?

Jeg mindes at via en VPN forbindelse så tæller ISP'en ikke og hvis dette er sandt, så burde man da have ubegrænset mængde internet via en usb dongle hvis bare man bruger en vpn forbindelse?

I teorien vil jeg mene det burde virke, men jeg har ikke selv en usb dongle endnu, men hvis dette er sandt, så ville jeg da overveje og få en usb dongle rimelig hurtigt:)

Mvh Blueeyez
Avatar billede grippen Nybegynder
02. november 2009 - 01:16 #1
Nu kender jeg ikke svaret 100%, men en VPN forbindelse skaber jo kun en krypteret forbindelse mellem dig og en server. Du vil jo stadig skabe trafik.
Avatar billede Blueeyez Mester
02. november 2009 - 14:47 #2
Hej grippen, har os lidt fundet ud af:( synes ellers det kunne være rimelig lækkert ellers:b
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester