Avatar billede medova Nybegynder
30. september 2009 - 21:39 Der er 1 løsning

Fejl 1072885581 ved afspilning på bl.a. DR.dk

Først: JA, jeg har set alle tråde om emnet, både her og på andre fora - de mulige løsninger giver bare ikke resultat her.

Problem: Jeg vil streame fra dr.dk og får fejlen:
"Der opstod en fejl(fejl:1072885581)
WMP kan ikke afspille denne fil. Opret forbindelse til internettet... osv."

Jeg bruger XP, Wimdows Firewall og WMP11.
I WMP har jeg sat flueben i Funktioner - Indstillinger - Afspiller: Opret forbindelse til internettet (tilsidesætter andre kommandoer)...

Den løsning som i-mox giver her http://www.eksperten.dk/spm/772607 virker heller ikke. Der er stadig opgivet 2 WMP i listen under Internetindstillinger - Programmer: Administrer...
Den ene af disse har lov til at spille fra dr.dk - virker stadig ikke når kun denne er aktiveret.

Nogen der har andre gode bud?
Avatar billede medova Nybegynder
01. oktober 2009 - 08:55 #1
Det er løst - havde et program installeret, som jeg skulle bruge til at oprette forbindelse til nettet her i tyskland. Programmet, "Alice", har ikke gjort andet end at skabe netværksproblemer, så jeg kun kunne bruge internet explorer med mindre jeg oprettede forbindelse gennem Alice - der var simpelthen ikk noget alternativ - udover at bruge Safari, selvfølgelig.
Nu er jeg så flyttet, så bruger ikke længere samme udbyder og kunne derfor slette Alice - sekundet efter virkede DR's player.
SÅ: Hold Jer fra Alice :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester