Avatar billede ceeber Nybegynder
24. september 2009 - 17:52

Thunderbird: Tilføjelse af email, korrespondance, i en Opgave

Hej,
Jeg er lige migreret fra Outlook til Thunderbird og har brug for at kunne oprette en opgave og tilknytte flere forskellige mails til denne opgave. I Outlook kan jeg blot drag/drop en email i en Opgave. Pointen er at jeg opretter en opgave på en kunde og tilføjer hele korrespondancen i denne opgave.
Jeg er klar over at man ud fra en email kan oprette en opgave, men jeg kan jo ikke oprette flere opgaver på den samme kunde.

Jeg er også klar over at jeg kan tage indholdet af de mails jeg skriver eller modtager på en specifik opgave og paste dem ind i "Beskrivelse" på given opgave. Men det resulterer bare i en megalang beskrivelse samt en masse copy/paste.

Er der derfor nogen smart måde at knytte korrespondance (f.eks. 3-4-5 mails) med en kunde til en opgave oprettet på den kunde i Thunderbird.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester