Avatar billede steenolsen1 Nybegynder
16. september 2009 - 08:47 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

SEO og serverplacering i fht udlandet

Hej,
Hvis jeg gerne ville starte et site, der gerne skulle ranke godt i f.eks. USA, hvor vigtig en parameter er det så at serveren står i USA? Er det ligegyldigt, vigtigt eller meget vigtigt?

I princippet burde det være ligegyldigt, men når jeg søger på Google herhjemme støder jeg generelt oftere på .dk domæner (som jeg antager er hosted i Danmark) end på f.eks. .com domæner - også selvom jeg søger på engelsk.

Har du et input?
Steen
Avatar billede Slettet bruger
16. september 2009 - 09:08 #1
Jeg tror først og fremmest det har noget med det sprog hjemmesiden er skrevet i. Altså fx. <meta http-equiv="Content-language" content="DA" />

Men jeg mener da at have læst, at internationale/generiske domæner havde en højere rank end andre mere lande specifikke domæne-endelser.

Men ellers er det jo business as usual med hensyn til at lave noget godt indhold og få en masse indkomne links til siderne :-)
Avatar billede steenolsen1 Nybegynder
16. september 2009 - 09:28 #2
Enig med dig i content content content og i en god kvalitet - alle de gode gamle dyder. Det var mere om man på forkant var "10 pladser bagud" i overført betydning.

Jeg vil undersøge det med tegnsættet yderligere.
Avatar billede Slettet bruger
16. september 2009 - 10:41 #3
Nu ved jeg ikke hvor pålidelig netop dette eksempel er, men det er i hvert fald et eksempel på det du spørger efter. http://www.affiliatebeginnersguide.com/search_engines/location.html
Avatar billede steenolsen1 Nybegynder
16. september 2009 - 11:38 #4
Internettet er som udgangspunkt rent anarki - trustpilot.dk er et glimrende eksempel herpå, uden at gå dybere ind i den...

Tak for linket i hvert fald - det besvarede mit spørgsmål og bekræftede min formodning.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester