Avatar billede geddar Nybegynder
20. august 2009 - 16:24

Outlook 2007 - Tilføje kontaktpersoner og mails fra Hotmail/WLM

Jeg har gennem noget tid kørt min hotmail på WLM, og det har egentlig fungeret fint. Grundet arbejde (primært) vil jeg dog nu skifte over til Outlook, bl.a. så jeg kan synkronisere med mobiltelefonen.

Jeg har dog haft to problemer ved skiftet, som jeg håber at kunne få hjælp til at få løst:

1) Når jeg skal tilføje kontaktpersoner gider Outlook ikke lave den opstilling ved navn, adresse osv. ved mine kontaktpersoner  som ved WLM. Det skal siges at jeg har importeret som csv. Når jeg i Outlook skal trække de forskellige felter til hinanden er det ganske enkelt ikke muligt, da der ved de importerede kontaktpersoner blot er én linje.

2) Alle mine mails kan jeg af en eller anden grund ikke få overført. Der er flere mapper, der i Outlook ganske enkelt er tomme (mens andre er som de nu skal være).

Jeg håber der er et klogt hoved der her kan hjælpe:)

PFT.

- Peter
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester